Leietakere og medarbeidere som har gjennomførte kurs de siste 4 år, behøver ikke grunnkurs men må ha årlig oppfriskningskurs (se egne datoer).

Kravet til brukerne som ønsker å benytte bassenget, er at minst en av brukerne i badende gruppe skal ha godkjent livredningskurs.

Kursdeltakerne må være i god fysisk form på grunn av kravene til handlingsevne. Livreddere må også ha full bevegelighet og må være i stand til å kunne sitte på knærne, samt belaste hender med tyngde.

Opplæring i livredning har 2 obligatoriske kurs:

  • Grunnkurs livredning skal gjennomføres før første oppdrag som ansvarlig for badende gruppe. Grunnkurset skal også repeteres minst hvert 4. år.
  • Oppfriskningskurs, som er en praktisk øvelse i bassenget, skal gjennomføres årlig.

Vi setter denne høsten opp både grunnkurs og oppfriskningskurs.

Obligatorisk grunnkurs (skal gjennomføres hvert 4. år):

  • Lørdag 25. september 2021 kl 09:00-12:00 (teoridel med oppmøte i Undervisningsrom Lilly Meling kl 09:00-10:00). Bindende påmelding
  • Kurset koster grunnkurset 350,- kr pr deltaker. (Ansatte i HSR og rehabilitering Vest som har behov for kurs i jobb betaler ikke)
  • Påmelding  innen 20. september

Betaling på tilsendt faktura før kurset gjennomføres. Betaling via nettbank eller ved å ta med faktura i resepsjon for betaling med kort/kontant.

Kursdeltagere må være fullvaksinert senest 7 dager før kurset.

Husk badetøy, inklusive badehette. Badehette er obligatorisk i vårt terapibasseng. Vi har dessverre ikke badehetter til utlån.

Dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa/corona så som tett nese, sår hals eller annet, ber vi om at du melder avbud.

Kursene arrangeres av Rehabilitering Vest.