- Hvert år deler vi i Tysvær Revmatikerforening ut en gave til et ideelt formål. I år kom det forslag på Rehabilitering Vest som mange av våre medlemmer har hatt stor glede av, forklarer leder Ivar Ekornrød.
 
I år er gavesjekken på 35.000, og gis som takk for den formidable jobben Rehabilitering Vest gjør både for revmatikere og andre med muskel og skjelett problemer.
 
Gro Kallevik er kasserer i Tysvær Revmatikerforening. Hun var på rehabiliteringsopphold ved Rehabilitering Vest i 2018 og har meget gode erfaringer.
 
- Jeg hadde veldig godt av selve oppholdet. Det som var like viktig var kunnskapen og erfaringene jeg fikk med hjem i kofferten. Det har vært veldig nyttig for meg i ettertid, forteller Kallevik.
 
Også styremedlem Vigdis Markhus var med på overrekkelsen, og har hatt opphold på Rehabilitering Vest i både 2018 og 2019. Hun forteller at hun har hatt stort utbytte av oppholdene. 
 
- Jeg skulle gjerne hatt et nytt opphold nå etter så lang tid. Men nåløyet er dessverre lite, så jeg har ikke fått innvilget plass, sier Markhus.
 
Ivar Ekornrød var senest på opphold her høsten 2021 og bekrefter at dette er veldig nyttig tilbud for revmatikere.
 
- Det å bli sett av de ansatte og få veiledning innen trening er gull verdt bemerker Ivar.
 

Brukes til beste for deltagerne

- Vi kjenner godt til medlemmene i Tysvær Revmatikerforening. Mange har vært deltagere hos oss, og det er utrolig flott at foreningen ønsker å støtte oss. Det setter vi veldig pris på. Det gir oss en mulighet til å gi noe ekstra til deltagerne, sier enhetsleder ved Rehabilitering Vest, Tor Helge Grønflaten, før han spør giverne om det har fremkommet ønsker fra de som har vært deltagere.
 
- Det har blitt nevnt at det burde være klokker på rommene, forteller Ekornrød.
 
Enhetsleder Grønflaten responderer at det er en veldig god idé som Rehabilitering Vest vil følge opp. I tillegg må vi se på hva vi kan få for øvrige midler til glede for deltagerne avslutter Grønflaten.