Kravet til brukerne som ønsker å benytte bassenget, er at minst en av brukerne i badende gruppe skal ha godkjent livredningskurs.

Kursdeltakerne må være i god fysisk form på grunn av kravene til handlingsevne. Livreddere må også ha full bevegelighet og må være i stand til å kunne sitte på knærne, samt belaste hender med tyngde.

Grunnkurs livredning skal gjennomføres før første oppdrag som ansvarlig for badende gruppe. Grunnkurset skal også repeteres minst hvert 4. år.

Deltagere fra lag, foreninger og andre leietagere, registreres av kursleder, og informasjon om gjennomførte kurs sendes kontaktperson i HSR.

Medarbeidere ved HSR og Rehabilitering Vest som tar kurset scanner kursbevis og laster opp i CV i Kompetanseportalen.

For kursbevis fra andre kursholdere, skal kursbevis skal scannes og sendes post@hsr.as eller kopi leveres i resepsjon. Ved innlevering oppgi hvilket lag/forening instruktøren er ansvarlig for. Vi forbeholder oss retten til kvalitetssikring av kursets innhold før endelig godkjenning.

Obligatorisk grunnkurskurs, 4 timer:

  • Søndag 10. november 2024 kl 09.00-14.00 (Oppmøte i undervisningfsrom Lilly Meling kl 0900). Bindende påmelding 
  • Kurset koster grunnkurset 725,- kr pr deltaker for deltakere som ikke har dette som en obligatorisk del av sin jobb ved HSR/Rehabilitering Vest.
  • Påmelding  senest 20. oktober

Betaling på tilsendt faktura før kurset gjennomføres. Betaling via nettbank eller ved å ta med faktura i resepsjon for betaling med kort/kontant.

Husk badetøy, inklusive badehette. Badehette er obligatorisk i vårt terapibasseng. Vi har dessverre ikke badehetter til utlån.

Dersom du har symptomer på forkjølelse/influensa/corona så som tett nese, sår hals eller annet, ber vi om at du melder avbud.

Vi tar forbehold om nok deltagere til gjennomføring av kurset.